Meer resultaten voor groene lening

 
groene lening
 
Groene lening voor zonnepanelen: Leemans kredieten.
Voordelige groene lening voor zonnepanelen. Een groene lening geeft je recht op een lagere rentevoet voor je investering in energiebesparende investeringen zoals zonnepanelen. Er zijn echter wel voorwaarden verbonden aan een groene lening. Je moet een factuur kunnen voorleggen ter waarde van het volledige bedrag van de lening.
Vlaamse energielening SOLVA.
gezinnen met een gezamelijk belastbaar inkomen van maximaal 31.340, verhoogd met 1.630 per persoon ten laste er wordt gekeken naar het inkomen van 3 jaar terug, voor aanvragen geldt dus het belastbaar inkomen van 2016 als referentie. Lening 1%: niet-commerciële rechtspersonen en coöperatieve vennootschappen. Ontdek meer
heropname hypothecaire lening
ECO-Energiefinanciering Crelan.
De ECO-energiefinanciering is een voordelige lening op afbetaling voor energievriendelijke investeringen. Ze is specifiek bedoeld voor.: Investeringen in groene energie zonneboiler, fotovoltaïsche panelen, warmtepomp, geothermische energie. Isolatie dak, muren, vloeren, isolerende beglazing. Plaatsing van thermostatische kranen en schakelaars. De rente op een ECO-Energiefinanciering is laag en in sommige gevallen ook fiscaal aftrekbaar.
lening zonnepanelen
Groene lening Gemeente Beernem.
Als inwoner van Beernem kunt u voor bepaalde energiebesparende maatregelen een lening afsluiten aan een rentevoet van 2%. Doe tijdig uw aanvraag want per jaar kunnen slechts een beperkt aantal leningen worden toegestaan. www.wvi.be doorklikken op het groene huisje. u bent particulier eigenaar-bewoner, verhuurder of huurder. lening voor een bepaald aantal energiebesparende werken.
leningen samenvoegen
Renteloze lening voor energiebesparende maatregelen aanvragen tot 30 november 2018! Gemeente Merelbeke.
Voor energiezuinige renovaties kan je een voordelige lening krijgen: de Vlaamse Energielening aan vast rentetarief van 2% of zelfs renteloos. Het gunstig rentetarief van de Vlaamse Energielening wordt door de gemeente Merelbeke verlaagd tot 0% voor elke Merelbekenaar JKP 0%.
fietsleasing
Veelgestelde vragen over de groene lening.
Indien u méér heeft geleend dan 15.000 euro kunt u uw lening laten opsplitsen in een groene lening met een maximumbedrag van 15.000 euro waarvoor u de specifieke voordelen van de groene lening kan krijgen en een andere, niet-groene lening waarvoor u de specifieke voordelen voor de groene lening niet kan krijgen.
Luchtballonvaart
ING Renovatielening: uw renovatiekrediet ING België.
Een lening om uw woning te renoveren en in te richten. De ING Renovatielening is een lening op afbetaling voor privédoeleinden waarmee u minimaal 1.300 euro kunt lenen om uw renovatieprojecten waar te maken. Op deze renovatielening is de wet op het consumentenkrediet tarieven van toepassing.
kruiswoordraadsel
Vlaamse energielening Veneco Dienstverlenende vereniging voor ruimtelijke ordening en economische ontwikkeling.
Via Veneco wordt de Vlaamse energielening aangeboden. Bepaalde doelgroepen, vzw's' en coöperatieven kunnen bij ons terecht voor energiezuinige renovaties zoals dakisolatie, hoogrendementsglas, zonnepanelen, De lening bedraagt maximaal 15.000 euro en is renteloos voor specifieke doelgroepen. Vzw's' en coöperatieven lenen aan 1 % tot eind 2019.
lening online
Vlaamse Energielening voor pelletketel of pelletkachel.
Heeft u vragen over de lening, dan kan u met ons contact opnemen of u kan de folder raadplegen. Geniet tot eind 2018 van voordeel bij aankoop van ÖkoFEN, BlueBurn en DualSun. ÖkoFEN Belgium stelt eerste offgrid-huis in België voor. Volledig afgekoppeld van het net en toch alle comfort: het kan! Uiterst stil, uiterst compact, uiterst prijsgunstig. Waarom geen warmtepomp? Op zoek naar het alternatief voor fossiele brandstoffen. 32 5672 3630. Fax 32 5672 3631. Vind ÖkoFEN op.: Print deze pagina. Terug naar home. Altijd blijven zoeken naar nieuwe oplossingen, het ontwikkelen van de eerste gecertificeerde pelletketel ter wereld, de introductie van de condensatietechniek en de presentatie van de stroomproducerende pelletketel: dit alles heeft ertoe geleid dat ÖkoFEN de pionier en marktleider is op het vlak van pelletverwarming. Wij zijn milieubewust vanuit onze overtuiging. Naast het gebruik van CO2-neutrale en hernieuwbare brandstof, voelen we ons ook op andere vlakken verantwoordelijk. 100% groene stroom en laag-energie-gebouwen zijn slechts enkele voorbeelden.
Energiebesparende investeringen Groene lening Sociaal Huis Knokke-Heist.
Home Energiebesparende investeringen Groene lening. Energiebesparende investeringen Groene lening. Een groene lening is een lening aangegaan voor energiebesparende investeringen. U krijgt hiervoor een vermindering op de interest die u betaalt van 150%. Raadpleeg de folder Belastingvermindering voor energiebesparende. investeringen Groene lening pdf.
Vlaamse energielening Welzijnshuis Waregem Waregem.
Je kan hiervoor tot 15.000 ontlenen voor energiebesparende werken en dit op een looptijd van maximaal 8 jaar 2% en maximaal 10 jaar 0% en 1%. Meer informatie vind je hier. Je kon ook contact opnemen met het Welzijnshuis. Let op, geld lenen kost ook geld.

Contacteer ons