Resultaten voor groene lening

 
groene lening
 
Eigenaarskrediet Meer Te Besteden Hypotheekmakelaars.
Woningbezitters die wat meer willen lenen en tegen de laagste lasten. Een eigenaarskrediet is eigenlijk gewoon een lening op afbetaling, maar dan speciaal voor de kleine groep mensen die een woning hebben waarvan de waarde veel hoger is dan de schuld.
Financieringssaldo-verzekering Crelan.
In de praktijk betekent dit 12 tot 120 maanden. Een financieringssaldoverzekering betaalt naast het kapitaal ook de nog verschuldigde intresten terug als de kredietnemer overlijdt tijdens de looptijd van de lening. Een financieringssaldoverzekering komt niet in aanmerking voor fiscale voordelen. Lees er meer over
geld lenen
Vlaamse Energielening IGEMO.
Bij IGEMO kan je een voordelige groene lening van 1 250 euro tot 10 000 euro aanvragen met een maximum rentevoet van slechts 2%. Het geld wordt ter beschikking gesteld via het VEA: Vlaamse Energie Agentschap. Voor alle inwoners van Berlaar, Bonheiden, Bornem, Duffel, Lier, Putte, Puurs, Sint-Amands, Sint-Katelijne-Waver en Willebroek.
geld lenen
Energieleningen Bespaar 1.500 op een Groene Lening TopCompare.be.
Op deze website kunt u gratis met onze lening simulatie verschillende groene leningen vergelijken en deze vinden die het beste bij u past. Twijfel dus niet lager en ga aan de slag met onze lening simulatie zodat u van uw woning een energiezuinige woning kunt maken en bespaar zo op uw energiefactuur!
reachtruck kopen
Groene lening OCMW Gemeente Laarne.
Dat koninklijk besluit bevat een overgangsregeling voor de tussen 1.01.2009 en 31.07.2009 gesloten leningovereenkomsten. Waarvoor moet een lening dienen om recht te hebben op de voordelen van een groene lening of welke energiebesparende uitgaven kunnen het voorwerp uitmaken van de leningovereenkomst?
lubron waterontharder
Themapagina: groene lening Passiefhuis Platform vzw, de reflex voor energiebewust bouwen.
Triodos Bank en Belfius gaan gunstigere leningen toekennen aan wie energievriendelijk bouwt. Minister Van den Bossche. Ook in 2012 bestaat de groene lening nog. Je kan voordelig of zelfs renteloos geld lenen als je wil investeren in isolatie, hoogrendementsbeglazing, zonnepanelen.
rentasalescoach.be
Groene leningen Simulatie lening.
Zorg ervoor dat je de quota van 50% haalt en bewaar alle facturen om de aanvraag van je lening te kunnen doen. Enkele leen offertes voor een ecologische of groene lening kun je hier alvast aanvragen zodat je de verschillende tarieven kunt vergelijken.
Veelgestelde vragen over de groene lening.
Indien u méér heeft geleend dan 15.000 euro kunt u uw lening laten opsplitsen in een groene lening met een maximumbedrag van 15.000 euro waarvoor u de specifieke voordelen van de groene lening kan krijgen en een andere, niet-groene lening waarvoor u de specifieke voordelen voor de groene lening niet kan krijgen.
Renteopdevoet.be groene lening.
wet op het hypothecair krediet. Een groene lening is een lening die uitsluitend dient voor het financieren van welbepaalde energiebesparende uitgaven. Een dergelijke lening kan onder bepaalde voorwaarden recht geven op de volgende voordelen die door de Staat worden verleend.:
Groene lening voor uw groene investeringen Rabobank.
Voorwaarden groene lening. Voor een groene lening moet u voldoen aan de voorwaarden die de overheid stelt voor een groenverklaring. De Rabo Groen Bank kan het rentetarief aanpassen als in de toekomst de fiscale regelgeving verandert en/of er onvoldoende geld beschikbaar is van groenbeleggers/spaarders.
Groene lening afgeschaft vanaf 1 januari 2012.
Daarom willen veel mensen nog snel een groene lening afsluiten. De groene lening biedt een dubbel voordeel: enerzijds is de intrest die moet betaald worden lager dan bij een gewone lening, anderzijds kunnen de intrest-kosten voor 40% gesponsord worden door de fiscus.

Contacteer ons